martes, 15 de diciembre de 2009

LOLA A BARCELONA


La meua granera em va portar fins a Barcelona...Quan de trànsit! Si ho arribo a saber agafo el metro!


El passat dissabte dia 12 de desembre la meua creadora em va presentar en el primer Congrès Internacional de Creativitat i Innovació. Aquesta vegada l'aconteiximent era una mica més seriós. Hi havia molta gent...artistes, educadors i empresaris de projectes socials...



Estava dins una sala plena d'estels...què bonic! Vaig sentir dir que aquells estels simbolitzaven una entitat anomenada CaixaFòrum... Entre tanta gent em vaig quedar una mica bocabadada...

LOLA COMENÇA EL SEU CAMÍ


Hola! He començat un viatge. Aquest mes de desembre, apropant-se les dates de Nadal, vaig anar a presentar-me als xiquets i xiquetes de les aules de 5 anys de l'escola nº 5 de Vinaròs. Em van rebre entre somriures i una gran expectació... Els vaig contar el meu desig i han decidit ajudar-me a complir-lo! Moltíssimes gràcies a tots!! Aquí vos deixo unes fotos de la meua primera aparició en públic!



Sempre m'acompanya la lluna. La lluna és una gran amiga. Aquelles nits en les quals està en quart creixent prenem una tassa de xocolata juntes i xarrem de les nostres coses... Els meus nous amics li han posat el nom de "lluna Lunita".


Un dia va arribar a ma casa una aranya, va començar a teixir una tela i es va instal.lar en un racó del meu menjador. Des d'aquell dia viu al meu castell. Es diu Pica, però tranquils que Pica no pica!

sábado, 12 de diciembre de 2009

Tinc un desig. Tu pots fer-lo realitat només cal que sigues creatiu i inventes una història per a mi plena de maleficis, encanteris i paraules màgiques.

lunes, 7 de diciembre de 2009

LA BRUIXETA LOLA....

 Hola! Sóc Lola. Sóc una bruixeta i tinc uns desitjos molt especials...